обид.за.песна

Како се поместуваат планините Гологлави светци раззабени во заборав изрезбани во заговор, Гледајте! Ние неколкумина, грди ѓаволи – рецитираме поезија на плоштадот. Мантраме пролетта да не ни ја попречат вашите […]

Read Article →