ѫ

лесно се заљубувате и лесно се одљубувате ко да е лесно да се сакаи навистина лесно се соблекувате и на странците им ги запишувате сите ваши датуми ко да е […]

Read Article →

Веќе се напишани сите големи стихови и затоа навечер спијам многу мирно Но само јас знам дека ме нема во ниедна стофа, ниеден страв и ниедна врата нема мој клуч […]

Read Article →