Еуфемизми I

Не знам што е поважно за лесно да се пишува.
Лошо да се живее или добро да се сонува?

мими17

јас не сум засекогаш –
стопати гласно им повторувам.
ИДИОТИ,
грдо се смеат.
јас не сум за секогаш.

мими22лоши стихови се сушат на жиците над скопје. немам што да облечам. со денови го носам „и повеќе бев љубена од она јас живеам“. па што.

фотографии: mimi’s diary

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s